Четка за брада Cella Milano

  • Марка: Cella
  • Кат. номер: 57090
+ -
39,00 лв. 34,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Четка за брада Cella Milano

Тази фантастична четка ще поддържа брадата ви разплетена и чиста. С висококачествена дръжка от ясеново дърво, с безупречен завършек от ленено масло и естествена четина от глиган, подсилена с найлон. Позволява да разресвате и разплитате дори и най-непокорните бради. Нейната кръгла и ергономична форма позволява лесна употреба и осигурява правилен захват.

За ежедневна грижа за брадата! С четката Cella за брада и мустаци дори най-непокорните и непокорни бради могат да бъдат разресвани и разплетени. Неговата ергономична и удобна форма позволява лесно боравене и осигурява сигурен захват. Приложението осигурява ефективно почистване и приятен масажен ефект. Компактният размер е идеален за пътуване или в движение.dambiro

Четката е ръчно изработена в Италия и се състои от висококачествена дръжка от ясеново дърво с ленено масло и естествен косъм от глиган, подсилен с найлон. Завършекът на четката й придава приятно меко усещане.

Перфектен за всички, които обичат брадата си! Cella е традиционна италианска марка за мъжка козметика, която винаги се е фокусирала върху продуктите за бръснене и грижа за брадата „Произведено в Италия“ и високо качество. За мъже, които се грижат за брадата си и имат собствен стил.

Размер на четината: 5,8 см. диаметър и 4 см. височина.

Произведено в Италия.