Доставка

Условия за доставка

Извършваме доставка на територията на България с куриерска фирма Спиди, в съответствие с Общите условия.

Поръчки на стойност над 70 лв. се доставят безплатно до офис на Спиди. 

За поръчки до 70 лв.: Доставка до офис на Спиди – Начислява се автоматично в последната стъпка на поръчката.

Поръчки до адрес се доставят със Спиди, като цената на доставката се начислява автоматично в последната стъпка на поръчката и е за сметка на Получателя.

Поръчки, направени до 16:00 ч. в работен ден в повечето случаи се обработват на същия ден (възможно е за някои поръчки доставката да отнеме до 2-3 работни дни, освен ако за конкретен продукт не е упоменат различен срок на доставка). Поръчки, направени след 16:00 ч. или в почивни дни се обработват на следващия работен ден. Ако поръчката е до офис на Спиди, тя може да бъде получена на следващия работен ден, както и в събота до 13:00 ч. Времето за доставка на поръчки до адрес е от 24 часа до 7 работни дни. В повечето случаи доставката е на следващия работен ден след изпращането.

Ако нямаме възможност да доставим поръчаната стока, ще Ви уведомим с обаждане по телефона или email.

Клиентът има право да прегледа получената стока за съответствие със заявената за покупка, без да нарушава оригиналната опаковка или по друг начин да нарушава оригиналното състояние на продукта.

Клиентът заплаща транспортните разходи в двете посоки, ако поръчката е била отказана, след като е изпратена по куриер.

Разходите за връщане на стоки съгласно ЗЗП са за сметка на клиента.

 

Условия за връщане

Нашата политика за връщане и замяна обхваща период от 14 дни считано от датата на получаване. Ако са изминали 14 дни, не можем да предложим връщане или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане или замяна, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

За да завършим връщането или замяната Ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка както и приложен попълнен <<Формуляр за връщане на стока и рекламация>>.

 

Изпращане на продукт за връщане

След като върнатата от Вас стока бъде получена и проверена, ние ще ви изпратим имейл, за да Ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. След преглед на върнатият продукт от наш сътрудник, ще Ви уведомим чрез e-mail за резултата от проверката и, заедно със становище относно това дали сумата за покупка на продукта подлежи на възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и същата автоматично ще бъде възстановена към вашата кредитна / дебитна карта или първоначален начин на плащане в рамките на до 10 дни от момента на оповестяване на становището (в зависимост от метода на заплащане на продукта).

 

Закъснели или липсващи възстановени суми

Ако все още не сте получили възстановените средства, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с издателя на кредитната/дебитната си карта, може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално публикувано от тях.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди да бъде публикувано възстановяването от страна на самата банка.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановената сума, моля, свържете се с нас на office@lasbarbas.eu.

 

Намалени артикули / артикули в разпродажба

Само артикули на редовна цена могат да бъдат върнати или заменени. Намалените стоки / стоки в разпродажба не могат да бъдат върнати или заменени.

 

Замяна на продукт

Ние сменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на office@lasbarbas.eu.

 

Изпращане на продукт за връщане

Вие носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването на сумата. Разходите за връщане на стоки съгласно ЗЗП са за сметка на клиента.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да достигне до вас разменения ви продукт, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите да използвате проследима услуга за доставка или да закупите застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия от Вас артикул.

 

Нуждаете се от помощ?

Пишете ни на office@lasbarbas.eu за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.