Класическа самобръсначка Merkur, Future, Сатен хром

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: MK90701001
+ -
180,00 лв. 147,90 лв.
Характеристики
Характеристики

Класическа самобръсначка Merkur Future, полиран хром, с изключителен и модерен дизайн

Разполага с лесна и бърза система за смяна на остриета. Може да се регулира в 6 различни позиции. 1 до 2 се препоръчват за начинаещи. Постепенно, когато станете по-уверени, регулирайте го на по-високи числа, за да ви осигури по-агресивно и по-близко бръснене.


Материал: Merkur Future се произвежда с помощта на процеса на леене под налягане на цинк. Цинкова сплав се пресова във форма под високо налягане. Избрахме този метод, защото позволява минимални производствени толеранси и детайлни повърхности. Галваничното покритие предпазва безопасната самобръсначка от корозия и й придава уникален външен вид.


Острие: Възможността за завъртане на дръжката регулира разстоянието между острието и гребена и настройва пълнотата на бръснене според вашите лични предпочитания. Благодарение на номерацията можете лесно да намерите отново предпочитаната позиция. Например, имате възможност да работите с дълга коса с голяма междина на острието, докато ежедневното бръснене на лицето може да се извършва с нежна настройка на острието.

 

Произведено в Германия от Solingen стомана.