Комплект за бръснене Proraso, Gino във винтидж кутия, крем за преди бръснене, крем за бръснене, балсам за след бръснене

  • Марка: Proraso
+ -
70,00 лв. 59,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Комплект за бръснене Proraso Gino във винтидж кутия, крем за преди бръснене, крем за бръснене, балсам за след бръснене

Винтидж подаръчна кутия Proraso Gino. Атрактивна метална кутия с винтидж дизайн. Съдържа продукти с аромат на евкалипт Classic Line.

Крем преди бръснене 100мл евкалипт. Подготвя брадата за бръснене, като омекотява кожата. Придава еластичност на кожата, което позволява страхотно бръснене. Има класически аромат на евкалипт и ментол. Става за всякакъв вид брада.

Крем за бръснене Туба 150мл Евкалипт. Изработен по занаятчийски традиционни методи с прецизен процес на трансформиране на естествени съставки. Гъст концентрат, който позволява на острието да се плъзга лесно по кожата. Така се избягва дразненето и е необходимо само малко количество от крема. Има класически аромат на евкалипт и ментол. Става за всякакъв вид брада.

Балсам за след бръснене 100мл Евкалипт. Нова формула на традиционната класическа линия Proraso. С евкалипт и ментол. Тонизира кожата след бръснене. Използва нова освежаваща формула без алкохол. Съдържа алантоин, който подобрява хидратацията на кожата и успокоява зачервяванията. Евкалиптово охлаждане под формата на балсам за след бръснене. Без парабени, без минерални масла, направено с натурални съставки.

Подходящ е за подарък.

Произведено в Италия