Комплект за бръснене Proraso, Primadopo, Винтидж кутия, Подаръчен

  • Марка: Proraso
  • Кат. номер: 400368
+ -
70,00 лв. 59,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Комплект за бръснене Proraso Primadopo във винтидж кутия, подаръчен

Сандалово дърво и масло от ший. Атрактивна метална кутия с винтидж дизайн. Съдържа продукти от колекцията сандалово дърво за здрави бради.

Крем преди бръснене сандалово дърво и масло от ший 100мл. Отлична концентрирана формула на крема. Подготвя брадата, омекотява кожата и придава еластичност на кожата, което позволява страхотно бръснене. Препоръчва се особено за твърди бради. Обогатен със сандалово дърво и масло от ший. Масло от ший: поддържа кожата мека, еластична и овлажнена. Масло от сандалово дърво: успокояващо и противовъзпалително. Нова формула, която използва естествени съставки, без парабени, без силикони, без SLS, без минерални масла или изкуствени оцветители.

Крем за бръснене Туба Сандалово дърво и масло от ший 150мл. Изработено по занаятчийски традиционни методи с прецизен процес на трансформиране на естествени съставки. Крем в гъст концентрат, който позволява на острието да се плъзга лесно по кожата. Така се избягва дразненето и е необходимо само малко количество от крема. Препоръчва се за твърди бради. Маслото от ший поддържа кожата овлажнена, мека и еластична. Масло от сандалово дърво: успокояващо и противовъзпалително. Нова формула, която използва естествени съставки, без парабени, без силикони, без SLS, без минерални масла или изкуствени оцветители.

Лосион за след бръснене сандалово дърво и масло от ший 100мл. Изработено по занаятчийски традиционни методи с прецизен процес на трансформиране на естествени съставки. Специално разработен за суха и чувствителна кожа. Обогатен е с масло от сандалово дърво и ший, за да поддържа баланса на кожата и да успокоява кожата след бръснене. Маслото от ший поддържа кожата овлажнена, мека и еластична. Масло от сандалово дърво: успокояващо и противовъзпалително. Нова формула, която използва естествени съставки, без парабени, без силикони, без SLS, без минерални масла или изкуствени оцветители. Подходящ е за подарък.

Произведено в Италия.